Noutăți din magazin

Type what you are searching for:

Smith Optics Inc., cu sediul în Sun Valley, Idaho, a fost fondat în 1965, o dată cu inventarea primilor ochelari de protecție, cu lentile cu înveliș termic, și burete de ventilare. Această invenție a revoluționat experiența schiatului în stil “Powder” și a transformat brandul Smith Optics într-unul de nivel internațional.

Astăzi, pe piața producătorilor de ochelari, ochelari de protecție și căști, brandul Smith Optics a devenit sinonim cu produse inovative, durabile și de calitate superioară. Compania este de asemenea recunoscută pentru o listă impresionantă de atleți, echipă ce se laudă cu nume de top din ciclism, ski, snowboarding, surfing, motocross și alpinism.

Produsele Smith sunt comercializate internațional, în peste 50 de țări, în magazine specializate sau retailer de articole sportive. Pentru a reuși să satisfacă la nivel global, cererea entuziaștilor de outdoor, Smith Optics deține hub-uri în mai multe țări. Sediul central al companiei se află în continuare în Ketchum, Idaho, dar deține și un sediu european în Padova, Italia și unul canadian în Quebec. Depozitul, Departamentul clienți și fabrica se află în Clearfield, Utah.

Vezi colecția

+ (123) 1234-5678 / + (123) 1234-5678
hello@email.com